« ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»
  Αρχική Η Εταιρεία Επικοινωνία
 
Ποιοτικός Έλεγχος
Ολοκληρωμένη διαχείριση

Προϊόντα
Φακές Λάρισας (Φακή Σάμος)
Ρύζι
Φασόλια Λάρισας
Ρεβίθια Λάρισας


Συνταγές
ΦΑΣΟΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΑΚΙ
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (φαλάφελ)
ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΠΟΥΚ
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
περισσότερες συνταγές...
 
Από το κτήμα του Αγρότη
στην κουζίνα σας...
 
 
Η Εταιρεία
 

Η εταιρεία ΑΓΡΟΤΗΣ Ε.Π.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της στις 14 Φεβρουαρίου του 2003, με σκοπό να παρέχει την κατάλληλη επιστημονική στήριξη και τεχνογνωσία στο Θεσσαλό παραγωγό, έτσι ώστε αυτός να αναπτύξει μια σύγχρονη και βιώσιμη επιχείρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις εποχής, αλλά και να προσφέρει στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα της εύφορης θεσσαλικής πεδιάδας.

Τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Ηρώων πολυτεχνείου 14 στην Λάρισα. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε οικόπεδο 10.000 m2 στους Αγίους Ανάργυρους Λάρισας, όπου είναι εγκαταστημένη μια υπερσύγχρονη και αυτοματοποιημένη μονάδα επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας οσπρίων, καθώς και χώρους Αποθήκευσης 1300 m2.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή και η τυποποίηση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ
προσφέροντας στον καταναλωτή κορυφαία, σταθερή και εγγυημένη ποιότητα απαλλαγμένα από Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (GMO) και πιστοποιημένα από τον AGROCERT με τα πρότυπα AGRO2-1 και AGRO2-2. Ο καταναλωτής γνωρίζει την προέλευση των προϊόντων που καταναλώνει τα οποία είναι ασφαλή για την υγεία του και έχουν παραχθεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η εταιρεία πιστοποιήθηκε το 2007 σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά IEN ISO 9001 : 2000 και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005(H.A.C.C.P.) από την TUV Rheinland Group

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στο τρίπτυχο :

1. Καταναλωτής
Η ποιότητα των προϊόντων μας φροντίζουμε ώστε να είναι η καλύτερη δυνατή, προσπαθώντας ταυτόχρονα στην ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των καταναλωτών.

2. Εργαζόμενοι
Παρέχουμε άριστες συνθήκες εργασίας. Το εργασιακό περιβάλλον της διέπεται από κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης για το κοινό μας παρόν και μέλλον.

3. Περιβάλλον
Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος γι’ αυτό και η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Ολοκληρωμένης διαχείρισης που παρέχει στον καταναλωτή πλήρη Ιχνηλασιμότητα και ασφάλεια των προϊόντων (από το χωράφι στο ράφι και από το ράφι στο χωράφι του κάθε παραγωγού)

 
 
   
  Copyright © Αγρότης ΕΠΕ . All rights Reserved
κατασκευή ιστοχώρου
theWebPower