« ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»
  Αρχική Η Εταιρεία Επικοινωνία
 
Ποιοτικός Έλεγχος
Ολοκληρωμένη διαχείριση

Προϊόντα
Φακές Λάρισας (Φακή Σάμος)
Ρύζι
Φασόλια Λάρισας
Ρεβίθια Λάρισας


Συνταγές
ΦΑΣΟΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΑΚΙ
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (φαλάφελ)
ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΠΟΥΚ
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
περισσότερες συνταγές...
 
Από το κτήμα του Αγρότη
στην κουζίνα σας...
 
 
ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
 
ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ. συκωτάκια πουλιών
2 κούπες ρύζι κίτρινο
5 κούπες ζεστό νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
50 γρ. κουκουνάρι (προαιρετικά)
1 κούπα ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι άνηθο
2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο ή ξερό ψιλοκομμένο
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι


Ζεματίζουμε τα συκωτάκια, τα ξεπλένουμε και τα αχνίζουμε με το λάδι.
Προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμυδάκι, το κουκουνάρι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανι και 1 κύβο λαχανικών.
Ρίχνουμε τις 3 από τις 5 κούπες νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακόσουν τα συκωτάκια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις υπόλοιπες 2 κούπες ζεστό νερό και προσθέτουμε το ρύζι, τον δυόσμο και τον άνηθο και βράζουμε μέχρι να πιεί το ζουμί του και να κάνει τρύπες στη επιφάνεια.

 
   
  Copyright © Αγρότης ΕΠΕ . All rights Reserved
κατασκευή ιστοχώρου
theWebPower