« ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»
  Αρχική Η Εταιρεία Επικοινωνία
 
Ποιοτικός Έλεγχος
Ολοκληρωμένη διαχείριση

Προϊόντα
Φακές Λάρισας (Φακή Σάμος)
Ρύζι
Φασόλια Λάρισας
Ρεβίθια Λάρισας


Συνταγές
ΦΑΣΟΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΑΚΙ
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (φαλάφελ)
ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΠΟΥΚ
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
περισσότερες συνταγές...
 
Από το κτήμα του Αγρότη
στην κουζίνα σας...
 
 
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (φαλάφελ)
 
Οδηγίες
1. Βάζετε από το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια σε μπολ με κρύο νερό. Την επόμενη μέρα, τα ξεφλουδίζετε με τα δάκτυλα σας, τα σουρώνετε και τα βάζετε σε κατσαρόλα με φρέσκο νερό, να βράσουν για 20 - 25 λεπτά και να μαλακώσουν ελαφρά.
2. Τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μπλέντερ μαζί με τα κρεμμύδια. το σκόρδο, τον μαϊντανό, το κίμινο, το κόλιανδρο, το λάδι και το πιπέρι, το μπέικιν. Αλατίζετε.
3. Χτυπάτε να ενωθούν καλά τα υλικά. Αδειάζετε σε μπολ, ζυμώνετε ελαφρά και αφήνετε να «σταθεί» για 1/2 ώρα. Ζεσταίνετε λάδι σε τηγάνι ή σε φριτέζα, πλάθετε το μίγμα σε μεγάλους κεφτέδες και τηγανίζετε για 4 - 5 λεπτά την κάθε πλευρά, να πάρουν καστανόξανθο χρώμα.

Σερβίρετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα

Συστατικά
500 γρ. φασόλια ξερά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελ. σκόρδο λιωμένες
2 κουτ. μαιντανός ψιλοκομμένος
1 κουτ. γλ κίμινο σκόνη
2 κουτ. γλ. κόλιανδρο σκόνη
3 κουτ. ελαιόλαδο
2 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ. γλ. πιπέρι
Αλάτι

 
   
  Copyright © Αγρότης ΕΠΕ . All rights Reserved
κατασκευή ιστοχώρου
theWebPower